لقمه اسفناج، برای ذائقه های خاص
کد خبر: ۱۰۹۱

لقمه اسفناج، برای ذائقه های خاص

اسفناج‌های خردشده را اضافه کرده و تفت دهید. نمک و فلفل بزنید. از روی حرارت برداشته و پنیر خردشده را به آن افزوده و مخلوط کنید.
تاریخ انتشار: ۱۲:۰۹ - ۰۹ آذر ۱۳۹۳
بهترین ها:
مواد لازم:


  • ماست: یک پیمانه
  • روغن مایع: یک پیمانه
  • آرد ذرت: یک پیمانه
  • سرکه : یک قاشق غذاخوری
  • تخم‌مرغ : یک عدد
  • بیکینگ‌پودر : 1/4 قاشق چایخوری
  • نمک و فلفل و آرد سفید : به میزان لازم

مواد لازم میانی:

  • اسفناج : 500 گرم
  • پیاز : یک عدد
  • پنیر سفید : 50 گرم
  • کره : یک قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل : به مقدار لازم

    دستور پخت

    در ابتدا پیاز را خرد کنید و با کره تفت دهید تا نرم شود.

    اسفناج‌های خردشده را اضافه کرده و تفت دهید. نمک و فلفل بزنید. از روی حرارت برداشته و پنیر خردشده را به آن افزوده و مخلوط کنید. ( بهتراست اسفناج‌ها را قبلا پخته باشید؛ به طوری که آب آن کامل گرفته شده باشد).

    در ظرف دیگری سفیده تخم‌مرغ، آرد ذرت، بیکینگ‌پودر، سرکه، روغن، ماست، نمک و فلفل را بریزید و با هم مخلوط کنید.  آرد سفید را تا زمانی که خمیر یک‌دست شود و به دست نچسبد اضافه کنید.

    خمیر را کمی ورز دهید. بعد از آن به اندازه یک گردو برداشته و در کف دست باز کرده و از مایه اسفناج کمی در آن گذاشته، خمیر را جمع کنید و در سینی فر چرب شده قرار دهید.

    روی آن ها زرده تخم‌مرغ بزنید و در فری که از قبل با دمای 200درجه سانتی‌گراد گرم شده به مدت 30 دقیقه قرار دهید تا روی آنها طلایی شود.

    بنا به سلیقه و طبع خودتان می‌توانید قارچ، سوسیس، ژامبون و ... به مواد داخل لقمه اضافه کنید.

    لقمه اسفناج، برای ذائقه های خاص