در ابتدا پیاز را خرد کنید و با کره تفت دهید تا نرم شود.
اسفناجهای
خردشده را اضافه کرده و تفت دهید. نمک و فلفل بزنید. از روی حرارت برداشته
و پنیر خردشده را به آن افزوده و مخلوط کنید. ( بهتراست اسفناجها را قبلا
پخته باشید؛ به طوری که آب آن کامل گرفته شده باشد).
در ظرف دیگری
سفیده تخممرغ، آرد ذرت، بیکینگپودر، سرکه، روغن، ماست، نمک و فلفل را
بریزید و با هم مخلوط کنید. آرد سفید را تا زمانی که خمیر یکدست شود و به
دست نچسبد اضافه کنید.
خمیر را کمی ورز دهید. بعد از آن به اندازه
یک گردو برداشته و در کف دست باز کرده و از مایه اسفناج کمی در آن گذاشته،
خمیر را جمع کنید و در سینی فر چرب شده قرار دهید.
روی آن ها زرده
تخممرغ بزنید و در فری که از قبل با دمای 200درجه سانتیگراد گرم شده به
مدت 30 دقیقه قرار دهید تا روی آنها طلایی شود.
بنا به سلیقه و طبع خودتان میتوانید قارچ، سوسیس، ژامبون و ... به مواد داخل لقمه اضافه کنید.