پنکیک لیمو و پنیر خامه ای را امتحان کنید
کد خبر: ۳۶۷۲

پنکیک لیمو و پنیر خامه ای را امتحان کنید

ماهیتابه مناسب را روی حرارت کم قرار دهید، یک قاشق غذاخوری کره در آن بریزید و بگذارید آب شود.
تاریخ انتشار: ۱۵:۱۵ - ۰۱ اسفند ۱۳۹۳
پنکیک لیمو و پنیر خامه ای را امتحان کنید
بهترین‌ها:
مواد لازم :
تخم مرغ، زرده جدا شده از سفیده : ۳عدد
پنیر خامه ای : سه چهارم پیمانه
کره نرم : ۵۶ گرم
شکر : ۲ قاشق غذاخوری
نمک : یک چهارم قاشق چای خوری
آرد : نصف پیمانه
پوست لیموی تازه : یک قاشق غذاخوری
کره : ۲ قاشق غذاخوری
آویشن تازه خرد شده " یک قاشق غذاخوری ( یا خشک نصف قاشق چای خوری)
پودر قند : در صورت تمایل

طرز تهیه :
سفیده را هم بزنید تا سفت شود.
زرده، پنیر، ۵۶ گرم کره، شکر و نمک را با هم مخلوط کنید. آرد را نیز اضافه کنید و هم بزنید.
پوست لیمو و آویشن را نیز به مواد اضافه کنید و هم بزنید.
سپس به آرامی سفیده تخم مرغ را به مواد اضافه کنید و هم بزنید.
ماهیتابه مناسب را روی حرارت کم قرار دهید، یک قاشق غذاخوری کره در آن بریزید و بگذارید آب شود.
سپس هر بار یک چهارم پیمانه مایه به ماهیتابه اضافه کنید و بگذارید پنکیک پنج دقیقه بپزد یا حباب روی سطح پنکیک دیده شود.
پنکیک را برگردانید و بگذارید ۳دقیقه دیگر بپزد تا کاملا طلایی رنگ شود. با بقیه مواد نیز این کار را تکرار کنید.
پنکیک را بلافاصله و در صورت تمایل با پودر قند سرو کنید.
پنکیک را می توان به عنوان صبحانه یا اسنک عصرانه سرو کرد.

نوش جان
منبع: سیمرغ