
بهترینها: در سرزمین بختیاری کباب سهم بسزایی دارد. ممکن است بگویید در همه شهرها و رستورانها کباب جزو غذاهای اصلی است. به طور حتم در منوی همان رستورانها نیز نام کباب بختیاری به چشم شما آمده است. این کباب ترکیبی از فیله گوسفند و سینه مرغ است که امروزه با چاشنیهای مختلفی تهیه میشود.
مردم استان بر اساس شیوه معیشت مبتنی بر دامداری از مواد لبنی مانند کشک و ماست خیلی استفاده میکنند. همچنین در طعم دادن به غذاها، گیاهان وحشی مانند مانند کرفس کوهی، شنگ، پاکلاغ، چاووک و کنگر سهم بسزایی دارند. به دنبال طعمهای جدید باشید. از مخلوط شیر و ماست، گوره ماست تهیه میکنند.
از گیاهانی مانند موچه، اوماج و باگیاهانی مانند ترشک یا سلمان تره آش دوغ، آش ماست یا آش کشک میپزند. با آب کشک کلهجوش درست میکنند و دو نوع کاچی شیر و کاچی تامی دارند.
هر کدام از غذاها را که انتخاب کردید از یک وعده نان و پنیر و نیمرو در طبیعت صرف نظر نکنید و به یاد داشته باشید خرید از جامعه محلی، کلید ارتباط است. انواع نان مانند نان ور چاله، نان برکوه، نان بلوط، نان گرده و بهویژه نان تیری را میتوانید از افراد محلی تهیه کنید.
برای وعدههای غذایی در شهرکرد علاوه بر رستوران هتلها، رستوران قصر انتخاب خوبی است و اگر برای وعدهای غذای غیرمحلی را ترجیح دادید، فستفود کارن جای مناسبی است.
منبع: خبرگزاری میراث فرهنگی