سويا سس و زعفران و پودر سير و كمي نمك و فلفل را مخلوط كرده و به وسيلۀ قلم مو به تمامي قسمت هاي ماهي مي ماليم.
غذاهای ایرانی طعم فوق العادهای دارند که همیشه میتوان از آن لذت برد. تا امروز غذاهای مختلفی از سراسر ایران را به شما دوستان آموزش دادهایم که از جمله آنها میتوان به چغندر چلو که یک غذای دامغانی خوشمزه است اشاره کرد.
امروز یک خورش خوشمزه که به جای خوراک هم میتوانید آن را نوش جان کنید برای شما آماده کردهایم. ترکیب شگفت انگیز غوره، جوجه و بادمجان را حتما امتحان کنید.
رشته پلو یکی از خوش طعمترین غذاهای ایرانی است. ترکیب این غذای خوشمزه با خرما و کشمش گرمای دلپذیری در این شبهای زمستانی به سفرهتان میدهد.
حتما تا حالا اسم میت بال رو شنیدید. میت بال همانهایی هستند که ما بهشون میگیم گوشت قلقلی. بهترینها یک دستور خوشمزه برای درست کردن میت بالهای پنیری برای شما آماده کرده است.
اگر استانبولی دوست دارید حتما عاشق سیب زمینی پلو هم میشوید. مهمترین تفاوت این دو غذا در ادویههایی است که در آنها استفاده میشود و هر کدام را به نوعی جذاب میکند.
کتلت و کوکو از غذاهای دوست داشتنی و پرطرفدار هستند. اسفناج هم سبزی مقوی است که پختن غذاهای مختلف با آن هیجان انگیز است. پس طرز تهیه یک کتلت خوشمزه با اسفناج را از دست ندید.
خورش آلو اسفناج از جمله غذاهایی است که طرفداران خاص خود را دارد و البته پختن آن هم فوت و فنهایی دارد که با رعایت آنها میتوانید یک خورش حرفهای بپزید. با بهترینها همراه باشید و یک آلو اسفناج خوشمزه درست کنید.
اگر به دنبال تجربۀ طعم جدیدی از فسنجان هستید، این دستور پخت را حتما امتحان کنید و از طعم آن لذت ببرید.
قرمه سبزی یکی از غذاهای خوشمزه، پرطرفدار و اصیل ایرانی است که در هر بخش ایران هم سبکهای مختلفی برای طبخ آن وجود دارد. امروز قرمه سبزی را به سبک تبریزی ها آموزش میدهیم.
ته چین یکی از خوشمزهترین غذاهای ایرانی است. اما خوشمزه پختن آن کار ساده ای نیست. یکی از مشکلاتی که ممکن است برای شما هم پیش آمده باشد، بوی تخم مرغ در ته چین است. امروز ته چینی را به شما آموزش میدهیم که بدون نیاز به تخم مرغ پخته میشود. با بهترینها همراه باشید.
مرغ را به شکلهای مختلفی میتوان سرخ کرد. یکی از شیوههای خوشمزه کردن مرغ سوخاری استفاده از کورن فلکس برای طبخ آن است. با بهترینها همراه باشید و یک مرغ سوخاری خوشمزه بپزید.
اگر به غذاهای محلی علاقه دارید ترشه سماق گیلانی را حتما امتحان کنید.
لوبیا را از شب قبل خیس کرده و آب آن را عوض میکنیم سپس با مقداری آب و نمک روی حرارت قرار داده تا پخته شود و پس از پخت تقریبا 2 پیمانه آب داشته باشد.
ران و سینه مرغ را پس از شستن با مقداری آب و نمک، 1 عدد پیاز و 1 عدد هویج و کرفس روی حرارت قرار میدهیم تا پخته شود.
تمام سطح مرغ و داخل شکم مرغ را آغشته به روغن زیتون، نمک و فلفل و سویا سس کنید. به این ترتیب مرغ را مزه دار میکنیم.
مطبخ عمه خانم
چغندر چلو یک غذای خوشمزه مخصوص زمستان شهر دامغان است. این دستور حرفه ای از عمه خانم را امتحان کنید و یک شام زمستانی خوشمزه میل کنید.
برنج پخته را داخل کاسه اي بريزيد ( براي کوفته برنجي بايد برنج شل و چسبنده باشد ) سپس پنير پارمزان رنده شده ، 2 عدد تخم مرغ ، نمک و فلفل اضافه کنيد و با دست خوب مخلوط کنيد تا مواد نرم و يکدست شوند.
بوقلمون يكي از پرندههاي خوشمزه است كه با آن ميتوانيد غذاهاي متنوعي درست كنيد و لذت ببريد. يكي از اين غذاها خوراك سينه بوقلمون با سبزيجات است كه در ادامه آموزش آن آورده شده است.
خوشمزههای شب یلدا
با بهترینها همراه باشید تا طولانیترین شب سال و خوشمزههای شب یلدا